Egy kiváló budapesti ügyvéd lerövidíti a válópert

Egy válás soha nem hagy maga után szép élményeket. Rövidítse le a válást profi budapesti ügyvéd segítségével!

Érthető módon minden, válófélben lévő házaspár minél előbb pontot szeretne tenni a procedúra végére. Szinte nem is létezik olyan válás, ami ne lenne valamilyen szinten fájdalmas, érzelmileg megterhelő vagy anyagi szempontból veszteséges mindkét félnek. A válás lezárását jelenti a házaspár közös éveinek, a hivatalossá tett kapcsolatuknak. Érthető módon mindkét fél szeretne minél előbb és minél kisebb költségek árán túlesni a házasság érvénytelenítésén. 

Az elhúzódó érvénytelenítés több pénzbe kerül, hiszen nőnek az ügyvédi, illetve bírósági költségek. Szerencsés esetben a felek könnyen egyezségre jutnak és a bontópernek nincs további akadálya.

Hogyan lehet meggyorsítani a válást?

Ha az egyik fél eldöntötte, hogy válni szeretne, minél előbb ajánlott beadni a válókeresetet és elindítani a válópert. A válást kezdeményező fél lesz a felperes, akinek a jelenléte a bontóperen nélkülözhetetlen, így máris előnnyel indul az egyik fél.

A másik tényező, ami a gyorsan lebonyolítható válás feltételei között szerepel, természetesen az ügyvéd maga. Budapesti ügyvédekből rengeteg praktizál, de nem mindegyik válik be.

Hogyan válasszon Önnek való válóperes ügyvédet? 

  1. Vegye figyelembe, hogy valóban a területen szakértő ügyvédet kérjen fel, aki komoly tapasztalattal is rendelkezik.
  2. Érdemes véleményeket, referenciákat is gyűjteni a kiszemeltről, hogy kiderüljön mennyire sikeres a maga területén.
  3. Ne az ügyvéd munkadíja legyen a mérvadó a döntésben. Egy konzultációból, telefonos érdeklődésből is sokat le lehet szűrni.

A budapesti válóperes ügyvédek között, nőként képviselem azokat az ügyvédeket, akik profizmust, empátiát visznek egy ügybe. Keressen bizalommal, ha szüksége van a szakmai támogatásomra ahhoz, hogy a válásból minél kisebb anyagi veszteséggel kerüljön ki! Szakmai tapasztalatomat latba vetve mindent megteszek az Önre nézve kedvező lezárásért . Konzultációhoz egyeztessünk időpontot a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén!